Σε διεθνή διαγωνισμό για επιπλέον ποσότητες LNG την περίοδο 2018-2020, αποφάσισε να προχωρήσει το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΠΑ.

Στο διαγωνισμό θα κληθούν να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων μεγάλες ευρωπαϊκές και αμερικανικές εταιρίες, κάτι που εύκολα μπορεί να συσχετιστεί και με την επικείμενη συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ.

Η απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΠΑ εντάσσεται στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου προγραμματισμού για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της ελληνικής αγοράς φυσικού αερίου και στόχος της ΔΕΠΑ είναι να προμηθευτεί ποσότητες LNG για επιπλέον ανάγκες του ελληνικού συστήματος.

https://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/10/DEPA.jpghttps://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/10/DEPA-150x150.jpgNews RoomUncategorizedLNG,ΔΕΠΑ
Σε διεθνή διαγωνισμό για επιπλέον ποσότητες LNG την περίοδο 2018-2020, αποφάσισε να προχωρήσει το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΠΑ.Στο διαγωνισμό θα κληθούν να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων μεγάλες ευρωπαϊκές και αμερικανικές εταιρίες, κάτι που εύκολα μπορεί να συσχετιστεί και με την επικείμενη συνάντηση Τσίπρα – Τραμπ.Η απόφαση του Δ.Σ της...
ΔΕΠΑ: Έρχεται διεθνής διαγωνισμός για ποσότητες LNG