Για τρίτη φορά, μετά την άσκηση έφεσης κατά της απόφασης αθώωσης, θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι φερόμενοι, ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση με τις αποκαλούμενες «μετοχές-φούσκες» του χρηματιστηρίου, την περίοδο του 1999.

Οι 36 κατηγορούμενοι κρίθηκαν πριν λίγες ημέρες – για δεύτερη φορά- αθώοι κατά πλειοψηφία από το δικαστήριο για τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ωστόσο, η εισαγγελέας της έδρας Αθηνά Θεοδωροπούλου που είχε προτείνει την καταδίκη τους, άσκησε έφεση κατά της απόφασης κι έτσι η υπόθεση θα δικαστεί και πάλι από την αρχή.

https://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/09/diki-xrisi-avgi.jpghttps://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/09/diki-xrisi-avgi-150x150.jpgNews RoomΕΛΛΑΔΑΥπόθεση «μετοχές-φούσκες»,Χρηματιστήριο
Για τρίτη φορά, μετά την άσκηση έφεσης κατά της απόφασης αθώωσης, θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι φερόμενοι, ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση με τις αποκαλούμενες «μετοχές-φούσκες» του χρηματιστηρίου, την περίοδο του 1999.Οι 36 κατηγορούμενοι κρίθηκαν πριν λίγες ημέρες - για δεύτερη φορά- αθώοι κατά πλειοψηφία από...