Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, την οποία μάλιστα υποδέχθηκε στο σπίτι της μαζί με τους 2 γιους της.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς όταν ρωτήθηκε εάν θα έλεγε «ναι» στην πολιτική, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Εχω φανταστεί τον εαυτό μου στη Βουλή και μάλιστα να διαμαρτύρομαι και πάρα πολύ έντονα, έτσι να το πω ευγενικά, για όλα αυτά που βλέπω ότι αντιμετωπίζουμε όλοι μας».

Μάλιστα, όπως φάνηκε η τραγουδίστρια έχει γνώση και για όλα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό προσκήνιο. Όταν ρωτήθηκε για την αίσθηση που έχει για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Έχω μια αδυναμία σε αυτό το κομμάτι, τον Γιάννη τον Μανιάτη. Ο οποίος φυσιογνωμικά και μόνο για μένα είναι ένας άντρας παλιάς κοπής».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/10/iliadi.jpghttps://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/10/iliadi-150x150.jpgNews RoomLIFESTYLEΠρόσωπα
Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, την οποία μάλιστα υποδέχθηκε στο σπίτι της μαζί με τους 2 γιους της.Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική, καθώς όταν ρωτήθηκε εάν θα έλεγε «ναι» στην πολιτική, η Αγγελική Ηλιάδη...
Η Αγγελική Ηλιάδη στηρίζει Γ. Μανιάτη για την Κεντροαριστερά