Παρατείνεται μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2017 η πιστοποίηση των γιατρών στο μητρώο του ΕΟΠΥΥ.

Μετά από αυτή την ημερομηνία παραπεμπτικό ή συνταγή που θα έχει εκδοθεί από μη πιστοποιημένο γιατρό δεν θα αποζημιώνεται.

Ο ΕΟΠΥΥ διευκρινίζει ότι το μήνυμα που εμφανίζεται (σσ θα εμφανίζεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου): «Ο Συνταγογράφος Ιατρός δεν έχει πιστοποιηθεί στον ΕΚΠΥ» είναι προειδοποιητικό και τα παραπεμπτικά μπορούν να εκτελεστούν κανονικά.

Διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης στο Mητρώο

Υπενθυμίζεται οτι υποχρέωση εγγραφής για πιστοποίηση στο Μητρώο του Οργανισμού, έχουν όλοι οι γιατροί, συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ή μη, που βάσει ειδικότητας πραγματοποιούν τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω: συνταγογραφούν φάρμακα, παραπέμπουν για διενέργεια εξετάσεων, παραπέμπουν για νοσηλεία, εκδίδουν ηλεκτρονικές γνωματεύσεις.

https://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/10/eopyy.jpghttps://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/10/eopyy-150x150.jpgNews RoomΕΛΛΑΔΑΕΟΠΥΥ
Παρατείνεται μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2017 η πιστοποίηση των γιατρών στο μητρώο του ΕΟΠΥΥ.Μετά από αυτή την ημερομηνία παραπεμπτικό ή συνταγή που θα έχει εκδοθεί από μη πιστοποιημένο γιατρό δεν θα αποζημιώνεται.Ο ΕΟΠΥΥ διευκρινίζει ότι το μήνυμα που εμφανίζεται (σσ θα εμφανίζεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου): «Ο Συνταγογράφος Ιατρός...
Μέχρι 31/12 η πιστοποίηση των γιατρών στο μητρώο του ΕΟΠΥΥ