Η πρωταθλήτριας Ευρώπης έχει, πέρα από εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, και φανατικούς αντιπάλους. Αλλά ακόμα και εμείς που ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία, δεν μπορούμε παρά να παραδεχθούμε το σύνολο που έχει φτιάξει ο Γάλλος προπονητής και τη δουλειά που έχει κάνει στη Μαδρίτη.

Ιστορικότατη ομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης. Αναμφισβήτητα. Ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που έχει όμως εδραιωθεί μέσα από γεγονότα και ιστορικά δεδομένα που έχουν δημιουργήσει και ένα μάλλον μεγάλο γκρουπ ατόμων που λατρεύουν να μισούν τους «μερένχες». Και μάλλον, όσοι ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία, είμαστε πολλοί.

Όμως, η εμπάθεια που έχουμε για τους Μαδριλένους δεν μπορεί να παραβλέψει το ό,τι ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει φτιάξει μια ομάδα την οποία, τουλάχιστον, πρέπει να παραδεχθούμε. 

Τελευταία απόδειξη για αυτό είναι η μεγάλη εμφάνιση της Ρεάλ χθες στη Γερμανία και το «διπλό» που πήρε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-3) για τους ομίλους του Champions League. 

Όσοι απολαύσαμε το χθεσινό παιχνίδι, πέρα από τις βρισιές που εκτοξεύαμε προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Σέρχιο Ράμος κάθε φορά που η μπάλα πλησίαζε κοντά τους, είδαμε για μια ακόμα φορά ότι η ομάδα που φτιάχνει ο Ζιντάν εδώ και περίπου δύο χρόνια στη Μαδρίτη και κυρίως το ποδόσφαιρο που παίζει είναι απλά επιβλητική. Σε ένα τέτοιο βαθμό που ακόμα και στους πιο φανατικούς «αντιμαδρίστας» δεν έρχεται με την ίδια ευκολία το «ανάθεμα» ή τουλάχιστον είναι πολύ πιο δύσκολο να βγει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αντί επιλόγου, ένα σχόλιο. Η αλλαγή συναισθημάτων -τουλάχιστον του γράφοντα- προς της Ρεάλ προέρχεται από τον Ζιντάν. Όχι για το πόσο μεγάλος παίχτης ήταν ο Γάλλος, αλλά για τις προπονητικές δυνατότητες που έχει δείξει ότι έχει στον πάγκο των Μαδριλένων. Και όχι για τον προπονητή που μπορεί να γίνει, αλλά για τον προπονητή που ήδη είναι. 

https://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/09/zidane-real-madritis-champions-league.jpghttps://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/09/zidane-real-madritis-champions-league-150x150.jpgNews Room#PES_NAI#pes_nai,Ζινεντίν Ζιντάν,Ρεάλ Μαδρίτης
Η πρωταθλήτριας Ευρώπης έχει, πέρα από εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, και φανατικούς αντιπάλους. Αλλά ακόμα και εμείς που ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία, δεν μπορούμε παρά να παραδεχθούμε το σύνολο που έχει φτιάξει ο Γάλλος προπονητής και τη δουλειά που έχει κάνει στη Μαδρίτη.Ιστορικότατη ομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης....