Οι Κυριακές είναι ημέρες που είναι άμεσα συνδεδεμένες με το φαγητό. Είτε με την οικογένεια, είτε με φίλους…

Είναι ημέρα που εάν το επιτρέπει το πρόγραμμά σου θες να την περνάς με αγαπημένα πρόσωπα και βόλτες…. καλό φαγητό, συζήτηση, περίπατο και καφέ! Ίσως κι ένα σινεμά νωρίς το βράδυ, πριν επιστρέψεις σπίτι για να προετοιμαστείς ψυχολογικά για την νέα εβδομάδα που ξεκινάει…

Μια τέτοια Κυριακή λοιπόν εφόσον το επέτρεψε και ο καλός καιρός, την αφιέρωσα σε βόλτα για φαγητό στα Βόρεια Προάστια. Και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αναξαγόρα 21, στη Νέα Ερυθραία. Εκεί βρίσκεται το Bullseye burger. Λειτουργεί κυρίως με delivery, αλλά εφόσον ακόμη το επιτρέπουν οι θερμοκρασίες μπορείς να καθίσεις σε ένα από τα τρία stands που έχει απ’ έξω! Οι επιλογές αρκετές, ίσως λίγες συγκριτικά με άλλα αντίστοιχα burgerάδικα, αλλά ακόμη κι έτσι, θα σας πάρει ώρα για να επιλέξετε τι από όλα θα παραγγείλετε! 

Είναι όλα πεντανόστιμα και φρέσκα, αλλά αυτό που θα σας μείνει αξέχαστο, είναι το μπιφτέκι!! Πέραν του ότι είναι νόστιμο, είναι… παράλογα ζουμερό! Κι αυτό είναι και το μυστικό τους: ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο ψήνουν τα μπιφτέκια αλλά και γενικά κάθε είδους κρέας που υπάρχει στον κατάλογο! 

Τα burgers μαγειρεύονται με την τεχνική sous vide (σουβίντ) η οποία καταφέρνει να διατηρεί το κρεάς ζουμερό και νόστιμο, καθώς ουσιαστικά το μαγειρεύει αργά σε κενό αέρος.

Τα onion rings και τα chicken tenders είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, εκτός από τα burgers της επιλογής σας! Επίσης, πολύ φρέσκιες και δροσιστικές είναι και οι σαλάτες, οι οποίες μπορούν εάν προσθέσετε κοτόπουλο ή γαλοπούλα να αντικαταστήσουν ολόκληρο γεύμα, σε περίπτωση που είστε σε δίαιτα και θέλετε να αποφύγετε την παρασπονδία! 

Bullseye burger θα βρείτε στον Γέρακα, τη Νέα Ερυθραία, το Παγκράτι, ενώ σύντομα ανοίγει και νέο υποκατάστημα στη λεωφόρο Συγγρού!

Καλή σας όρεξη…

Χ.Δ.

https://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/10/bullseye.jpghttps://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/10/bullseye-150x150.jpgNews Room#PES_NAI#pes_nai,Exodos,Γεύση
Οι Κυριακές είναι ημέρες που είναι άμεσα συνδεδεμένες με το φαγητό. Είτε με την οικογένεια, είτε με φίλους...Είναι ημέρα που εάν το επιτρέπει το πρόγραμμά σου θες να την περνάς με αγαπημένα πρόσωπα και βόλτες.... καλό φαγητό, συζήτηση, περίπατο και καφέ! Ίσως κι ένα σινεμά νωρίς το βράδυ, πριν...