Ανεβάζει τους τόνους αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση η ΝΔ, εν μέσω έντονης σκανδαλολογίας στη «σκιά» της υπόθεσης της Novarti, καταθέτοντας πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με την τυχόν εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην «καυτή» υπόθεση πώλησης οπλικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του «xrimaonline.gr».

Την ανακοίνωση της κατάθεσης του αιτήματος έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, η οποία τόνισε πως η Αξιωματική Αντιπολίτευση λέει «ναι» στη σύσταση προανακριτικής για την υπόθεση Novartis. «Όλα στο φως», τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια.

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, η κυρία Σπυράκη τόνισε δήλωσε πως «το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τους συνεργάτες του είναι να σπιλώσουν πολιτικούς αντιπάλους».

«Παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη. Ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Η πρότασή τους δεν περιγράφει αδικήματα. Το μόνο που περιλαμβάνει είναι η επιχείρηση συγκάλυψης του κ. Κουρουμπλή», επεσήμανε η ίδια.

«Υπάρχει ισχυρότατη κυβερνητική παρέμβαση αποδεδειγμένη σε συνδυασμό και με τις προαναγγελίες επί του ζητήματος αυτού σε ανύποπτο χρόνο από τον πρωθυπουργό και επομένως ισχυρότατες ενδείξεις κυβερνητικής παρεμβάσεως. Ο κ. Τσίπρας πάει στην πολιτική ορθότητα, έσταξε η ουρά της γάτας… Το κρίσιμο ζήτημα είναι η αρμοδιότητα της επιτροπής. Η κυβέρνηση πάει στη λογική…την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια», τόνισε από την πλευρά του ο Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου.

https://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2018/01/maria-spyraki-tsipras-ypoyrgiko.jpghttps://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2018/01/maria-spyraki-tsipras-ypoyrgiko-150x150.jpgNews RoomΠΟΛΙΤΙΚΗΜαρία Σπυράκη,Νέα Δημοκρατία,Πάνος Καμμένος,Πώληση όπλων Σαουδική Αραβία,Υπόθεση Novartis
Ανεβάζει τους τόνους αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση η ΝΔ, εν μέσω έντονης σκανδαλολογίας στη «σκιά» της υπόθεσης της Novarti, καταθέτοντας πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με την τυχόν εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην «καυτή» υπόθεση πώλησης οπλικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του «xrimaonline.gr».Την...
Σύσταση εξεταστικής για την υπόθεση Καμμένου ζητεί η ΝΔ