«Ναι» στην ψήφο των ομογενών είπε η Φώφη Γεννηματά

«Ναι» στην ψήφο των ομογενών είπε η Φώφη Γεννηματά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:20 Δημιουργία 11/10/19, 14:07

«Ναι» στην ψήφο των ομογενών είπε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ κατά το ραντεβού της με τον πρωθυπουργό το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο των συναντήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά συναίνεσε και στην επιστολική ψήφο, στην προσμέτρηση των ψήφων στο εθνικό αποτέλεσμα και στην εκλογή αντιπροσώπων από την ομογένεια.

Το τετ-α-τετ, το οποίο ακολούθησε του αντίστοιχου με τον Αλέξη Τσίπρα, είχε διάρκεια 50 λεπτών.

Μάλιστα, προς επιβεβαίωση σχετικού ρεπορτάζ του Xrimaonline.gr, επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε στην κυρία Γεννηματά πως δεν έχει ακόμη καταλήξει στο πρόσωπο που θα προτείνει.

Θα το κάνει τα Χριστούγεννα, όπως είπε.

Από την πλευρά της, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι θα πρέπει η πρότασή του να ενώνει και η διαδικασία που θα επιλεγεί να διασφαλίζει τη συναίνεση.

Νωρίτερα, κατά τη μίνι συνομιλία των δύο μπροστά στις κάμερες, ο διάλογος είχε ως εξής:

«Σηκώθηκα μόνο για να έρθω στη συνάντηση», είπε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, μπαίνοντας στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη, καθώς αντιμετωπίζει την γρίπη και ο λαιμός της είναι κλειστός.

«Ένα πράσινο τσάι με μέλι παρακαλώ», ζήτησε αμέσως ο πρωθυπουργός.

«Η ψήφος των αποδήμων είναι πολύ σημαντικό θέμα για να μη σηκωθεί κανείς», προσέθεσε η κυρία Γεννηματά με τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώνει τον διάλογο μπροστά στις κάμερες, λέγοντας πως και ο ίδιος πέρασε πρόσφατα την γρίπη «οπότε δεν κινδυνεύουμε ο ένας από τα μικρόβια του άλλου».

Αν σου άρεσε κάνε